Din skönhetsklinik i Torslanda och Öckerö kommun
BOTOX, FILLERS, TRÅDLYFT, PRP/PRF SAMT AVANCERAD HUDVÅRD 

PROFHILO

Vad är Profhilo? Vilka områden kan behandlas med Profhilo? Gör en Profhilobehandling ont? - För att du skall känna dig trygg inför, under och efter din behandling med Profhilo så är det viktigt att du är välinformerad om den aktuella behandlingen.
Här följer guiden Nermastic Torslanda Profhilo där jag listar de vanligaste frågorna och funderingarna gällande Profhilo.

Profhilo före efter profhilo

Vad är Profhilo?
Profhilo är en hybridprodukt som baseras på hyaluronsyra som frisätts och verkar långvarigt under huden och har en uppstramande, stärkande och föryngrande effekt på huden. Produkten ökar produktionen av kollagen och elastin och huden blir stramare och mer återfuktad. Fina linjer blir med tiden mindre synliga.
Behandlingen rekommenderas till dig som önskar bibehålla spänsten i huden och önskar mer glow och återfuktad hud.

Hur går behandlingen till?
Du kan förvänta dig hög kvalitet och noggrannhet i din behandling. Området som skall behandlas tvättas och spritas alltid, jag använder alltid handskar under hela behandlingen och fillersprodukten är sterilt förpackad. 
I mitt arbete som injektionssjuksköterska är mitt mål att vi tillsammans skapar en bild av vad vi skall åstadkomma med behandlingen. Vi går noggrant igenom behandlingsområdet tillsammans, medan jag ritar ut området är du med hela vägen genom att titta i spegeln. Produkten injiceras därefter enligt utvalda punkter och med tiden kommer produkten spridas i hela ansiktet och sätter igång flera positiva processer i huden. Under en hel månad sker en långsam frisättning av hyaluronsyra då kollagen och elastin stimuleras och bygger upp huden underifrån. Huden återfuktas rejält från insidan och medför naturlig lyster till huden som ser friskare och piggare ut och rynkor blir mindre synliga

Behandlande områden
Profhilo injiceras på utvalda förutbestämda punkter i vardera ansiktshalva eller/ och på hals.

Är behandlingen smärtsam?
Inför din behandling brukar vi inte behöva bedöva området som skall stickas, dock smörjer vi området med bedövningssalva om du önskar. Det kan ändå spänna i huden och du kan känna av nålsticken. Det ska dock inte göra ont.

Inför din behandling
Som förstagångs kund hos mig bokar du alltid en konsultation innan behandling där vi tillsammans går igenom dina önskemål och behov. Under konsultationen går vi igenom vilken behandling som lämpar sig bäst och du får information kring behandlingens för- och nackdelar, eventuella risker och pris. Då fyller du alltid i en hälsodeklaration för att jag ska kunna säkerställa att du är kandidat för behandlingen du önskar utföra.
Inför behandlingen rekommenderas att du ungefär en vecka innan undviker att dricka alkohol, undviker läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra (t.ex. Treo och Magnecyl), NSAID preparat (t.ex. Ipren) eller kosttillskott såsom Omega 3, 6 och E-vitamin.

Efter din behandling
Direkt efter din behandling kan du vara något svullen och området kan vara rodnat. Du kan känna dig väldigt öm i området som behandlats, detta är normalt och en del av läkningsprocessen.
Du ska undvika att ta på det behandlade området direkt efter behandling då risk för infektion föreligger. Tänk på att inte massera, gnugga eller trycka i det behandlade området då risken finns att du flyttar/trycker till fillersen. Första natten bör du sova på rygg.
Du skall under kommande 24h undvika att träna, sola, bada eller basta.
Resultat

Efter injicering av produkten syns inget omedelbart resultat. Huden får med tiden mer lyster, fasthet och spänst.
För bästa resultat ska Profhilon tas i en kur, en månad efter första behandling görs ytterligare en behandling i samma område som tidigare. Effekten av Profhilon syns efter ungefär tre månader men för att bibehålla dem måste behandlingen underhållas ungefär 2 gånger per år.

 

 
 
 
 
Post
Samtal
Karta
Om
Instagram